Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федоренко, Т. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T10:05:36Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T10:05:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Федоренко, Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Ю. Федоренко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження з удосконалення технології рожевих вин. Розглянуто характеристику рожевих вин різних країн. Проаналізовані сучасні технології виробництва рожевих вин у світі та в Україні. Визначено вплив фенольних сполук на якість рожевих вин. Визначені способи визначення і аналізу кольору рожевих вин. Дана характеристика сортів винограду, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження різних способів виробництва рожевих столових вин. Проведені фізико-хімічні аналізи основних фізико-хімічних показників, вмісту фенольних і барвних речовин у отриманих рожевих винах. Проведено аналіз залежності кольору виноматеріалів від способу виробництва. Досліджено вплив штамів дріжджів на якість рожевих вин. На основі проведених досліджень розроблена удосконалена технологічна схема виробництва рожевих вин. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | М’язга | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | активні сухі культури дріжджів | uk_UA |
dc.subject | підброджування | uk_UA |
dc.subject | купажування | uk_UA |
dc.subject | титрована кислотність | uk_UA |
dc.subject | вміст спирту | uk_UA |
dc.subject | вміст фенольних речовин | uk_UA |
dc.subject | антоціани | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології рожевих вин | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Федоренко Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин.pdf | 855.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.