Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедоренко, Т. Ю.-
dc.date.accessioned2025-04-09T10:05:36Z-
dc.date.available2025-04-09T10:05:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФедоренко, Т. Ю. Удосконалення технології рожевих вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Ю. Федоренко ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1914-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження з удосконалення технології рожевих вин. Розглянуто характеристику рожевих вин різних країн. Проаналізовані сучасні технології виробництва рожевих вин у світі та в Україні. Визначено вплив фенольних сполук на якість рожевих вин. Визначені способи визначення і аналізу кольору рожевих вин. Дана характеристика сортів винограду, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження різних способів виробництва рожевих столових вин. Проведені фізико-хімічні аналізи основних фізико-хімічних показників, вмісту фенольних і барвних речовин у отриманих рожевих винах. Проведено аналіз залежності кольору виноматеріалів від способу виробництва. Досліджено вплив штамів дріжджів на якість рожевих вин. На основі проведених досліджень розроблена удосконалена технологічна схема виробництва рожевих вин.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectМ’язгаuk_UA
dc.subjectсуслоuk_UA
dc.subjectактивні сухі культури дріжджівuk_UA
dc.subjectпідброджуванняuk_UA
dc.subjectкупажуванняuk_UA
dc.subjectтитрована кислотністьuk_UA
dc.subjectвміст спиртуuk_UA
dc.subjectвміст фенольних речовинuk_UA
dc.subjectантоціаниuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рожевих винuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.