Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шкарбуль, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-09T10:12:29Z | - |
dc.date.available | 2025-04-09T10:12:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шкарбуль, К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Шкарбуль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі магістра розглянуто актуальні аспекти переробки гарбузових плодів. Мета дослідження — розроблення способу виробництва напою з гарбузових плодів методом ферментації для отримання готового продукту з високим вмістом біологічно активних речовин та високими якісними показниками. Ферментація знижує інсулінозалежний цукор, тому цей напій більше підходить для функціонального харчування ( хворими на діабет). Об'єкт дослідження є технологічна схема ферментованого напою з гарбузу. Предметом дослідження: сорт гарбуза Лель, робочі режими ферментації. В роботі проаналізовані сучасні проблеми перероблення гарбузових плодів в Україні. та визначено перспективні напрями. Обґрунтовано вибір сорту гарбуза Лель за фізико-хімічними показниками. Визначено вміст цукрів, вологи та каротину. Розроблена технологічна схема виготовлення напою ферментованого. Обґрунтовано вибір режимів процесу ферментація. Досліджено органолептична оцінка ферментованого напою на основі гарбуза. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Гарбуз | uk_UA |
dc.subject | напій | uk_UA |
dc.subject | спосіб | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | технологічна схема | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шкарбуль К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації.pdf | 466.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.