Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2104
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блажиєвська, К. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-12T10:13:10Z | - |
dc.date.available | 2025-09-12T10:13:10Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Блажиєвська, К. Р. Підвищення ефективнсті діяльності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Р. Блажиєвська ; наук. керівник д-р екон. наук, доц. Л. В. Боровік. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2104 | - |
dc.description.abstract | У дослідженні проаналізовано питання підвищення ефективності діяльності підприємства. Ефективність охоплює як кількісні так і якісні аспекти діяльності підприємства, характеризуючи раціональність використання ресурсів для досягнення максимального результату при мінімальних витратах. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Ефективність діяльності | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.subject | стратегічне управління | uk_UA |
dc.subject | АТ «Рудь» | uk_UA |
dc.subject | продуктивність праці | uk_UA |
dc.subject | плинність кадрів | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | мотиваційні програми | uk_UA |
dc.subject | фінансова стабільність | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | розвиток персоналу | uk_UA |
dc.subject | гнучкі форми праці | uk_UA |
dc.subject | економічна нестабільність | uk_UA |
dc.subject | воєнні дії | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективнсті діяльності підприємства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 051 Економіка |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Блажиєвська К. Р. Підвищення ефективнсті діяльності підприємства.pdf | 212.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.