Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2150
Назва: | Оцінювання резервів підвищення конкурентоспроможності торговельного підприємства (на матеріалах ПП «ЛТ-Офіс») |
Автори: | Нємцова, А. І. |
Ключові слова: | Конкурентоспроможність торговельне підприємство резерви підвищення комплексна оцінка управлінські заходи пріоритетні напрями |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Нємцова, А. І. Оцінювання резервів підвищення конкурентоспроможності торговельного підприємства (на матеріалах ПП «ЛТ-Офіс») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. І. Нємцова ; наук. керівник д-р екон. наук, проф. Ю. О. Джерелюк. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було теоретично обґрунтовано сутність резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств як економічної категорії; проаналізовано види резервів підвищення конкурентоспроможності торговельних підприємств; наведено класифікацію методичних підходів щодо виявлення резервів підвищення конкурентоспроможності торговельних підприємств; проведено комплексну оцінку конкурентоспроможності торговельних підприємств за групою резервів; визначено пріоритетні напрями пошуку та використання резервів підвищення конкурентоспроможності торговельного підприємства; обґрунтовано управлінські заходи щодо підвищення конкурентоспроможності торговельного підприємства з врахуванням виявлених резервів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2150 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 075 Маркетинг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нємцова А. І. Оцінювання резервів підвищення конкурентоспроможності торговельного підприємства ...pdf | 247.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.