Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2176
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинюк, Д. В.-
dc.date.accessioned2025-09-18T12:07:02Z-
dc.date.available2025-09-18T12:07:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМартинюк, Д. В. Технологічно-конструкторська підготовка виготовлення деталі «Подушка» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. В. Мартинюк ; наук. керівник ст. викл. І. П. Сімінченко. – Херсон : ХНТУ, 2025. – 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2176-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто процес розробки технологічного процесу виготовлення деталі типу «Подушка» в умовах дрібносерійного виробництва. Проведено аналіз конструкції деталі, визначено оптимальний тип виробництва, вибрано заготовку зі сталі та здійснено розробку маршрутного та операційного процесів обробки. Проведено розрахунок припусків, режимів різання та норм часу. Запропоновано конструкцію оснащення для надійного закріплення деталі під час обробки. Виконано автоматизовану розробку керуючої програми для операції свердління в CAM-системі SolidCAM з наступною симуляцією та генерацією G-коду. Здійснено техніко-економічне обґрунтування обраного процесу та розроблено заходи з охорони праці.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПодушкаuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectмеханічна обробкаuk_UA
dc.subjectстальuk_UA
dc.subjectЧПКuk_UA
dc.subjectSolidCAMuk_UA
dc.subjectCAM-програмуванняuk_UA
dc.subjectрежим різанняuk_UA
dc.subjectоснащенняuk_UA
dc.subjectточінняuk_UA
dc.subjectсвердлінняuk_UA
dc.subjectнарізання різьбиuk_UA
dc.subjectекономічне обґрунтуванняuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.titleТехнологічно-конструкторська підготовка виготовлення деталі «Подушка»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 131 Прикладна механіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.