Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мулярчук, К. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-19T07:45:36Z | - |
dc.date.available | 2025-10-19T07:45:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Мулярчук, К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Є. Мулярчук ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. М. Б. Єдинович. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва кисломолочної продукції. Ціль роботи – підвищення якості молочних продуктів за рахунок впровадження сучасних методів побудови систем керування. У даному дипломному проекті наведені схеми і технологічні карти процесу термізації молока. Крім цього проведений розрахунок якісних показників молока. Проведено вдосконалення принципу автоматизації термiзатора. Розроблено функціональні, структурні і принципові схеми системи автоматизації керування процесом підготовки молока при виробництві молочної продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Технологія | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.subject | термiзатор | uk_UA |
dc.subject | термiзацiя | uk_UA |
dc.subject | схема | uk_UA |
dc.subject | рівень | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | жирність | uk_UA |
dc.subject | об’єм | uk_UA |
dc.title | Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мулярчук К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.