Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМулярчук, К. Є.-
dc.date.accessioned2025-10-19T07:45:36Z-
dc.date.available2025-10-19T07:45:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМулярчук, К. Є. Автоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. Є. Мулярчук ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. М. Б. Єдинович. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2228-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологічний процес виробництва кисломолочної продукції. Ціль роботи – підвищення якості молочних продуктів за рахунок впровадження сучасних методів побудови систем керування. У даному дипломному проекті наведені схеми і технологічні карти процесу термізації молока. Крім цього проведений розрахунок якісних показників молока. Проведено вдосконалення принципу автоматизації термiзатора. Розроблено функціональні, структурні і принципові схеми системи автоматизації керування процесом підготовки молока при виробництві молочної продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectТехнологіяuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectтермiзаторuk_UA
dc.subjectтермiзацiяuk_UA
dc.subjectсхемаuk_UA
dc.subjectрівеньuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectоб’ємuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу підготовки молока при виробництві кисломолочних продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.