Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛєбедєв, С. С.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:00:13Z-
dc.date.available2025-10-24T12:00:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛєбедєв, С. С. Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиці : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / С. С. Лєбедєв ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2240-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку соусів. Наведено асортимент гірчиці та визначено її ідентифікаційні ознаки. Надано рекомендації споживачам при виборі продукту. Обрана рецептура гірчиці та розглянуто вимоги до основної та допоміжної сировини відповідно нормативної документації. Обґрунтована технологічна схема та запропоновано обладнання. Виконано технологічні розрахунки. Складена схема хіміко-технологічного контролю. Проведена ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві гірчиці. Використовуючи методику «дерева рішення» визначено критичні контрольні точки. Розроблений план НАССР містить процедури моніторингу та корегувальні дії. Обрано об’єкти дослідження та наведені методики визначення показників якості гірчиці. Визначено органолептичні показники зразків гірчиці ТМ «Верес», ТМ «ВХС» та ТМ «Руна». Експертним методом здійснена балова оцінка обраних зразків. Встановлені шкідливі і небезпечні виробничі фактори при виготовлені гірчиці та джерела їх утворення, запропоновано заходи щодо їх усунення. Зроблено висновки по роботі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectСоусиuk_UA
dc.subjectгірчицяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectконтроль виробництваuk_UA
dc.subjectметоди контролюuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості гірчиціuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.