Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2240Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лєбедєв, С. С. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-24T12:00:13Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-24T12:00:13Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Лєбедєв, С. С. Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиці : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / С. С. Лєбедєв ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 85 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2240 | - |
| dc.description.abstract | В роботі розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку соусів. Наведено асортимент гірчиці та визначено її ідентифікаційні ознаки. Надано рекомендації споживачам при виборі продукту. Обрана рецептура гірчиці та розглянуто вимоги до основної та допоміжної сировини відповідно нормативної документації. Обґрунтована технологічна схема та запропоновано обладнання. Виконано технологічні розрахунки. Складена схема хіміко-технологічного контролю. Проведена ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві гірчиці. Використовуючи методику «дерева рішення» визначено критичні контрольні точки. Розроблений план НАССР містить процедури моніторингу та корегувальні дії. Обрано об’єкти дослідження та наведені методики визначення показників якості гірчиці. Визначено органолептичні показники зразків гірчиці ТМ «Верес», ТМ «ВХС» та ТМ «Руна». Експертним методом здійснена балова оцінка обраних зразків. Встановлені шкідливі і небезпечні виробничі фактори при виготовлені гірчиці та джерела їх утворення, запропоновано заходи щодо їх усунення. Зроблено висновки по роботі. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
| dc.subject | Соуси | uk_UA |
| dc.subject | гірчиця | uk_UA |
| dc.subject | технологія | uk_UA |
| dc.subject | технологічна експертиза | uk_UA |
| dc.subject | контроль виробництва | uk_UA |
| dc.subject | методи контролю | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.title | Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиці | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Лєбедєв С. С. Технологічна експертиза та оцінка якості гірчиці.pdf | 502.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.