Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПойда, В. Ю.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:00:47Z-
dc.date.available2025-10-24T12:00:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПойда, В. Ю. Технологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. Ю. Пойда ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2245-
dc.description.abstractВ літературно-теоретичній частині проведено аналітичний огляд ринку рибної продукції та зазначені перспективи розвитку рибопереробної галузі. Наведено асортимент рибних консервів. Визначено фактори, які впливають на якість консервованої продукції, розглянуто причини появи дефектів. В технологічній частині здійснено вибір сировини та наведена її характеристика. Запропонована технологічна схема, обрано обладнання. Виконано розрахунки норм витрат сировини та відходів. Складена схеми хіміко-технологічного контролю виробництва рибних консервів. Проведена ідентифікація та аналіз ризиків небезпечних чинників. Визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Для обраних об’єктів дослідження проведено аналіз маркування. Досліджено органолептичні показники рибних консервів, здійснена їх балова оцінка експертним методом. Визначено фізичні показники якості. Проаналізовані умови праці на рибопереробних підприємствах, надана характеристика робочому місцю, запропоновано заходи щодо усунення шкідливих та небезпечних виробничих факторів. Зроблено висновки по роботі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectРибопереробна галузьuk_UA
dc.subjectрибні консервиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості рибних консервів «Сардина бланшована з додаванням олії»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.