Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШейко, В. М.-
dc.date.accessioned2025-11-07T10:27:40Z-
dc.date.available2025-11-07T10:27:40Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШейко, В. М. Удосконалення процесу доставки соку у міжнародному сполученні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. М. Шейко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. П. В. Луб’яний. – Херсон : ХНТУ, 2025. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2302-
dc.description.abstractУ дипломній роботі розглянуто логістичні аспекти транспортування томатного соку з України до Польщі на прикладі співпраці ТОВ «Сандора» з мережею супермаркетів «Бедронка». В роботі проаналізовано чинні маршрути, виявлено проблеми та розроблено рекомендації щодо оптимізації логістичного ланцюга, з урахуванням температурного режиму, екологічних та економічних факторів. Особливу увагу приділено вибору виду транспорту, пакування, нормативно-правовому забезпеченню й технічному супроводу міжнародних перевезень. Запропоновану логістичну модель впроваджено на прикладі маршруту Миколаїв – Краків з оцінкою її ефективності. Результати можуть бути використані в практиці логістичних компаній, що займаються експортом харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectМіжнародна логістикаuk_UA
dc.subjectекспорт томатного сокуuk_UA
dc.subjectТОВ «Сандора»uk_UA
dc.subjectавтомобільні перевезенняuk_UA
dc.subjectтемпературний режим транспортуванняuk_UA
dc.subjectскляна та ПЕТ-тараuk_UA
dc.subjectмитне оформленняuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу доставки соку у міжнародному сполученніuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 275 Транспортні технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.