Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуник, О.М.-
dc.contributor.authorКуник, А. Н.-
dc.contributor.authorKunik, A.N.-
dc.contributor.authorСарібєкова, Д. Г.-
dc.date.accessioned2020-10-26T19:57:28Z-
dc.date.available2020-10-26T19:57:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКуник О. М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – №2. – С. 114 – 118.uk_UA
dc.identifier.issn2078-4481-
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/234-
dc.description.abstractУкраїнська мова У статті проведено визначення споживчих властивостей цукрового й здобного печива, виготовленого із застосуванням інвертного цукру. Встановлено, що використання інвертного цукру в технології приготування цукрового «Ювілейне» та здобного «Золота осінь» печива збільшує термін зберігання випічки без зниження якісних показників. Російська мова В статье проведено определение потребительских свойств сахарного и сдобного печенья, изготовленного с применением инвертного сахара. Установлено, что использование инвертного сахара в технологии приготовления сахарного «Юбилейное» и сдобного «Золотая осень» печенья увеличивает срок хранения выпечки без снижения качественных показателей. Англійська мова The article defines the consumer properties of sugar and butter cookies made with the use of invert sugar. It is established that the use of invert sugar in the technology preparation of sugar «Jubilee» and buttery «Golden Autumn» cookies increases the shelf life of baking without reducing the quality indicators.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 664.682.4;-
dc.subjectінвертний цукорuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectчерствістьuk_UA
dc.subjectинвертный сахарuk_UA
dc.subjectмучные кондитерские изделияuk_UA
dc.subjectчерствостьuk_UA
dc.subjectinvert sugaruk_UA
dc.subjectflour confectionery productsuk_UA
dc.subjectcallousnessuk_UA
dc.titleЗастосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.title.alternativeПрименение инвертного сахара в технологи приготовления мучных кондитерских изделийuk_UA
dc.title.alternativeApplication of invert sugar in the technology of preparation of flour confectionery productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.