Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСалєба, Л. В.-
dc.contributor.authorСалеба, Л. В.-
dc.contributor.authorSaleba, L. V.-
dc.contributor.authorСарібєкова, Д. Г.-
dc.contributor.authorКуник, О. М.-
dc.date.accessioned2020-10-26T21:11:01Z-
dc.date.available2020-10-26T21:11:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСалєба Л. В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів / Л. В. Салєба, Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2017. – №1. – С. 136 – 142.uk_UA
dc.identifier.issn2078-4481-
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237-
dc.description.abstractУкраїнська мова Представлені результати визначення можливості застосування плодів йошти у якості джерела антоціанів. Визначено умови екстрагування природного антоціанового барвника з плодів йошти, його органолептичні та фізико-хімічні властивості. На підставі отриманих результатів проведена оптимізація запропонованої технології отримання антоціанів. Російська мова Представлены результаты определения возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов. Определены условия экстрагирования природного антоцианового красителя из плодов йошты, его органолептические и физико-химические свойства. На основании полученных результатов проведена оптимизация предложенной технологии получения антоцианов. Англійська мова The results determine the suitability of Jost fruit as a source of anthocyanins. The conditions for the extraction of natural anthocyanins pigment from Jost berries, its organoleptic and physico-chemical properties. Based on these results the optimization of the proposed technology of anthocyanins.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 633.863.9 : 634.721;-
dc.subjectхарчові барвникиuk_UA
dc.subjectантоціаниuk_UA
dc.subjectплоди йоштиuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectпищевые красителиuk_UA
dc.subjectантоцианыuk_UA
dc.subjectплоды йоштыuk_UA
dc.subjectэкстракцияuk_UA
dc.subjectфизико-химические свойстваuk_UA
dc.subjectfood coloringuk_UA
dc.subjectanthocyaninsuk_UA
dc.subjectberries Jostuk_UA
dc.subjectextractionuk_UA
dc.subjectphysicochemical propertiesuk_UA
dc.titleДослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанівuk_UA
dc.title.alternativeИсследование возможности применения плодов йошты в качестве источника антоциановuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the possibility of fruits of jost as source of anthocyansuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.