Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Салєба, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Салеба, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Saleba, L. V. | - |
dc.contributor.author | Сарібєкова, Д. Г. | - |
dc.contributor.author | Куник, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-26T21:11:01Z | - |
dc.date.available | 2020-10-26T21:11:01Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Салєба Л. В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів / Л. В. Салєба, Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2017. – №1. – С. 136 – 142. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2078-4481 | - |
dc.identifier.uri | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237 | - |
dc.description.abstract | Українська мова Представлені результати визначення можливості застосування плодів йошти у якості джерела антоціанів. Визначено умови екстрагування природного антоціанового барвника з плодів йошти, його органолептичні та фізико-хімічні властивості. На підставі отриманих результатів проведена оптимізація запропонованої технології отримання антоціанів. Російська мова Представлены результаты определения возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов. Определены условия экстрагирования природного антоцианового красителя из плодов йошты, его органолептические и физико-химические свойства. На основании полученных результатов проведена оптимизация предложенной технологии получения антоцианов. Англійська мова The results determine the suitability of Jost fruit as a source of anthocyanins. The conditions for the extraction of natural anthocyanins pigment from Jost berries, its organoleptic and physico-chemical properties. Based on these results the optimization of the proposed technology of anthocyanins. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 633.863.9 : 634.721; | - |
dc.subject | харчові барвники | uk_UA |
dc.subject | антоціани | uk_UA |
dc.subject | плоди йошти | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | пищевые красители | uk_UA |
dc.subject | антоцианы | uk_UA |
dc.subject | плоды йошты | uk_UA |
dc.subject | экстракция | uk_UA |
dc.subject | физико-химические свойства | uk_UA |
dc.subject | food coloring | uk_UA |
dc.subject | anthocyanins | uk_UA |
dc.subject | berries Jost | uk_UA |
dc.subject | extraction | uk_UA |
dc.subject | physicochemical properties | uk_UA |
dc.title | Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the possibility of fruits of jost as source of anthocyans | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Салєба Л.В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів.pdf | 504.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.