Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Дослідження автолізату винних дріжджів.
Ковалевський, К. А.
;
Ковалевский, К. А.
;
Kovalevsky, К. А.
;
Мамай, О. І.
;
Валько, М. І.
;
Кузьміна, Т. О.
2021
Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства.
Мамай, О. І.
;
Мамай, О. И.
;
Mamai, О. І.
;
Ковалевський, К. А.,
;
Валько, М. І.
;
Кузьміна, Т. О.
Перегляд
Автор
2
Валько, М. І.
2
Кузьміна, Т. О.
1
Kovalevsky, К. А.
1
Mamai, О. І.
1
Ковалевский, К. А.
1
Ковалевський, К. А.
1
Ковалевський, К. А.,
1
Мамай, О. И.
Тема
2
amino acids
2
minerals
2
vitamins
2
wine yeast
2
амінокислоти
2
винные дрожжи
2
винні дріжджі
2
вітаміни
2
минеральные вещества
2
мінеральні речовини
.
далі >
за датою випуску
2
2021
Has File(s)
2
true