Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПечерська, С. О.-
dc.date.accessioned2021-01-05T12:25:12Z-
dc.date.available2021-01-05T12:25:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПечерська, С. О. Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Печерська ; наук. керівник д.е.н., професор Ю. О. Джерелюк. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 104 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331-
dc.description.abstractВ результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було узагальнено наукові підходи до розгляду поняття «підприємницький потенціал» підприємства в економічній науці; досліджено складові підприємницького потенціалу підприємства; наведено методичні підходи до комплексної оцінки підприємницького потенціалу промислового підприємства; досліджено вплив сучасних тенденції розвитку ринку на підприємницький потенціал підприємств хлібопекарської галузі; надано характеристику фінансово-економічним показникам підприємства як основи визначення підприємницького потенціалу; проведено оцінювання складових та надано комплексну оцінку рівня підприємницького потенціалу підприємства; економічно обґрунтовано напрями формування підприємницького потенціалу промислового підприємства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectпідприємницький потенціалuk_UA
dc.subjectскладовіuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectкомплексна оцінкаuk_UA
dc.subjectякісна оцінка рівняuk_UA
dc.subjectнапрями формуванняuk_UA
dc.titleФормування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.