Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасютинський, Р. К.-
dc.contributor.authorVasiutynskyi, R. K.-
dc.date.accessioned2021-02-22T21:25:40Z-
dc.date.available2021-02-22T21:25:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВасютинський, Р. К. Розробка стратегії управління зовнішньоекономічною діяльністю харчового підприємства в умовах нестабільності світових ринків (на матеріалах ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Р.К. Васютинський ; науковий керівник д.е.н., проф. В. М. Фомішина. – Херсон : ХНТУ, 2020. –111 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/403-
dc.description.abstractВ умовах інтеграції вітчизняної економіки у світову та підвищення конкуренції на внутрішньому та зовнішньому ринках перед вітчизняними підприємствами гостро стоїть проблема пошуку ефективної система управління, що має бути налаштована на забезпечення їх конкурентоспроможності завдяки застосуванню комплексу внутрішніх заходів для адаптації до ринкових умов, що постійно змінюються. Тому при формуванні дієвої системи управління сучасним підприємством основна увага має бути зосереджена на створенні стратегічних активів підприємства, що забезпечують стійкість його розвитку, а також створення та використання конкурентних переваг у контексті зміцнення його стратегічної позиції. Given the integration of the domestic economy into the world and increasing competition in domestic and foreign markets, domestic enterprises face the problem of finding an effective management system that must be adjusted to ensure their competitiveness through a set of internal measures to adapt to ever-changing market conditions. Therefore, when forming an effective management system of a modern enterprise, the main attention should be focused on the creation of strategic assets of the enterprise, ensuring the sustainability of its development, as well as the creation and use of competitive advantages in the context of strengthening its strategic position.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectзовнішньоекономічна діяльністьuk_UA
dc.subjectекономічна безпекаuk_UA
dc.subjectнестабільністьuk_UA
dc.subjectсвітовий ринокuk_UA
dc.subjectхарчове підприємствоuk_UA
dc.subjectforeign economic activityuk_UA
dc.subjecteconomic securityuk_UA
dc.subjectinstabilityuk_UA
dc.subjectworld marketuk_UA
dc.subjectfood enterpriseuk_UA
dc.titleРозробка стратегії управління зовнішньоекономічною діяльністю харчового підприємства в умовах нестабільності світових ринків (на матеріалах ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія»uk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the management strategy of foreign economic activity of the food enterprise under the conditions of instability of world markets (on the materials of PJSC «House of vintage cognacs «Tavriia»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.