Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСмєлікова, Д. В.-
dc.date.accessioned2021-03-02T19:38:17Z-
dc.date.available2021-03-02T19:38:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСмєлікова, Д. В. Принципи проектування інтер’єрів тематичних закладів харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / Д. В. Смєлікова ; науковий керівник к.т.н., професор Богданова О. Ф. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/444-
dc.description.abstractВ пояснювальній записці описано всі етапи при розробці тематичного ресторану, а саме морського. Невід’ємним є ознайомлення із принципами роботи тематичних закладів, аналізом джерел натхнення, сформуванням концепції, а також звичайно створення візуалізації ресторану. Аналіз аналогового середовища зроблено на основі існуючих ресторанів як морських так і з іншою тематикою. В документі описано такі кроки щодо створення проекту як: ознайомлення із проблематикою закладів харчування, основні функції закладів, аналіз існуючих ресторанів та кафе, вибір та розгляд джерел натхнення, створення візуалізації, розгляд технічних сторін проекту. The explanatory note describes all the stages of development of a thematic restaurant, namely a sea-themed restaurant. This is essential to get acquainted with the principles of work of thematic establishments, analysis of inspiration sources, the concept description, as well as creation of the restaurant visualization. Similar designs analysis was made on the basis of existing restaurants, both sea-themed and with other themes. The document describes such steps for a project creation as: acquaintance with the problems of food and drink establishments, the main functions of establishments, analysis of existing restaurants and cafes, selection and review of inspiration sources, visualization creation and consideration of technical aspects of the project.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectвізуалізаціяuk_UA
dc.subjectпроектuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectнатхненняuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectджерелоuk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.subjectрозгляданняuk_UA
dc.subjectактуальністьuk_UA
dc.subjectmarketinguk_UA
dc.subjectvisualizationuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectinspirationuk_UA
dc.subjectanalysisuk_UA
dc.subjectsourceuk_UA
dc.subjectproposaluk_UA
dc.subjectconsiderationuk_UA
dc.subjectrelevanceuk_UA
dc.titleПринципи проектування інтер’єрів тематичних закладів харчуванняuk_UA
dc.title.alternativePrinciples of the interior design of thematic restaurantsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 022 Дизайн



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.