Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБлінда, В. І.-
dc.date.accessioned2021-03-04T20:10:05Z-
dc.date.available2021-03-04T20:10:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБлінда, В. І. Особливості проектування закладів загального харчування на відкритому просторі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / В. І. Блінда ; науковий керівник д.т.н., професор Чепелюк О. В. – Херсон : ХНТУ, 2020.– 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/467-
dc.description.abstractВ результаті сформованого аналізу референсів просторових рішень встановлено, що основою тенденцій у більшості випадків є взаємодія екологічних принципів за допомогою рослинного насадження на просторах закладу та гармонічне поєднання в загальній концепції дизайну. Також, визначено композиційні та технічні засади закладів громадського харчування на відкритому просторі. Основною темою оформлення даного ресторану є вираження простору як осередку масової еко-культури. В основу концепції закладено психологічний аспект свідомості перебуваючи в еко-просторі. Проект націлений на відтворення основних аспектів просторового середовища у поєднанні з ідейним задумом рослинного насадження. Саме такий підхід дозволив сформувати цілісний композиційно-врівноважений проект з унікальною атмосферою, далекої від буденності. As a result of the formed analysis of references of spatial decisions it is established that the basis of tendencies in most cases is interaction of ecological principles by means of vegetation on spaces of establishment and harmonious combination in the general design concept. Also, the compositional and technical principles of public catering establishments in the open space are determined. The main theme of this restaurant is the expression of space as a center of mass eco-culture. The concept is based on the psychological aspect of consciousness while in eco-space. The project aims to reproduce the main aspects of the spatial environment in combination with the conceptual design of vegetation. This approach allowed to form a holistic compositionally balanced project with a unique atmosphere, far from ordinary.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectекологічна свідомістьuk_UA
dc.subjectеко-культураuk_UA
dc.subjectфеномен естетикиuk_UA
dc.subjectусвідомлений дизайнuk_UA
dc.subjectпсихологічна свідомістьuk_UA
dc.subjectрелаксаціяuk_UA
dc.subjectecological consciousnessuk_UA
dc.subjecteco-cultureuk_UA
dc.subjectphenomenon of aestheticsuk_UA
dc.subjectconscious designuk_UA
dc.subjectpsychological consciousnessuk_UA
dc.subjectrelaxationuk_UA
dc.titleОсобливості проектування закладів загального харчування на відкритому просторіuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of the design of catering establishments in the open spaceuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 022 Дизайн



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.