Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/539
Title: Застосування комбінованого підходу для розв'язання задачі розрахунку прогнозних значень пептид-протеїнового зв'язування на основі байєсівської лінійної регресії
Authors: Макарова, В. О.
Keywords: аналіз даних
регресія
прогнозування
пептид-протеїнове зв'язування.
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Макарова, В. О. Застосування комбінованого підходу для розв'язання задачі розрахунку прогнозних значень пептид-протеїнового зв'язування на основі байєсівської лінійної регресії : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Макарова ; наук керівник проф., д.т.н. Литвиненко В. І. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 83 с.
Abstract: Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена застосуванню комбінованого підходу для розрахунку прогнозних значень пептид-протеїнового зв’язування. Пояснювальна записка дипломного проекту складається з 4 розділів та 4 додатків. У тексті присутні: 9 таблиць, 34 формули, 22 рисунка. При написанні дипломного проекту було використано 23 джерела. Проаналізовано методи та підходи, які застосовуються в сучасному прогнозуванні даних, розроблено підхід до вирішення задачі розрахунку прогнозних значень пептид-протеїнового значення. Для розробки була використана мова програмування R та сторонні пакети. Дана робота присвячена комбінованому підходу з використанням байесовської регресії для розв'язання задачі прогнозування в сфері біоінформатики.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/539
Appears in Collections:Спеціальність 122 Комп`ютерні науки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.