Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.date.accessioned2021-07-28T08:55:22Z-
dc.date.available2021-07-28T08:55:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБорисова, А. О. Оцінювання маркетингової взаємодії підприємства на основі використання інтернет-технологій (на матеріалах Відділу культури Генічеської районної державної адміністрації Херсонської області) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А.О. Борисова ; наук. керівник проф., к.е.н. Зайцева О. І. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/706-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра присвячена обґрунтуванню теоретико-методичних та практичних аспектів щодо удосконалення маркетингової взаємодії з клієнтом підприємства з використанням Інтернет-технологій. Розглянуто понятійно-термінологічний апарат у сфері маркетингу з використанням Інтернет-технологій, досліджено тенденції розширення взаємодії підприємства з клієнтами; визначено моделі адаптації об’єднуючого контент забезпечення у інструменти маркетингової взаємодії для покращення досвіду клієнта. Надано організаційно-економічну характеристику відділу культури Генічеської РДА з використанням Інтернет-технологій. Надано практичні рекомендації об’єднуючого контент забезпечення у інструменти маркетингової взаємодії для покращення досвіду клієнта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectмаркетингова взаємодія підприємствuk_UA
dc.subjectконтент забезпеченняuk_UA
dc.subjectвикористання Інтернет-технологійuk_UA
dc.titleОцінювання маркетингової взаємодії підприємства на основі використання інтернет-технологій (на матеріалах Відділу культури Генічеської районної державної адміністрації Херсонської області)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 075 Маркетинг



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.