Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/719
Title: Облік і контроль оплати праці в бюджетних установах (на матеріалах ВК Борозенської сільської ради Великоолександрівського р-ну Херсонської обл.)
Authors: Семенова, К. В
Keywords: облік
контроль
аналіз
оплата праці
бюджетна установа
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Семенова, К. В. Облік і контроль оплати праці в бюджетних установах (на матеріалах ВК Борозенської сільської ради Великоолександрівського р-ну Херсонської обл.) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Семенова К. В. ; наук. керівник проф., д.е.н. Сарапіна О. А. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 85 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню обліку і контролю оплати праці в бюджетних установах. Зазначені основні задачі обліку, контролю та аналізу оплати праці у бюджетних установах, вивчено основи побудови обліку і контролю розрахунків з оплати праці у бюджетних установах відповідно до НП(С)БОДС. Розглянуті документальне оформлення, первинний, синтетичний та аналітичний облік розрахунків з оплати праці у бюджетних установах, порядок їх відображення у формах звітності, а також питання організації обліку оплати праці у бюджетних установах в умовах використання інформаційних систем. Відображені особливості контролю розрахунків з оплати праці у бюджетних установах та проведена їх загальна оцінка. Досліджено питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, дано загальну характеристику робочого місця і визначено економічну ефективність заходів щодо поліпшення умов і охорони праці у ВК Борозенської сільської ради Великоолександрівського р-ну Херсонської обл.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/719
Appears in Collections:Спеціальність 071 Облік і оподаткування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.