Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Title: Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Authors: Ласкава, Н. В.
Keywords: оподаткування
податкова система
прямі та непрямі податки
місцеві бюджети
доходи
бюджетна політика
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Ласкава, Н. В. Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Н. В. Ласкава ; наук керівник к.е.н., доц. ЧижоваТ. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 85 с.
Abstract: В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було досліджено теоретичну базу стосовно процесів становлення, розвитку, функціонування та реформування податкової системи України з урахуванням досвіду вітчизняної та зарубіжної практики. Розроблено модель і проведено рішення задачі на ЕОМ. Проаналізовано структуру та динаміку податкових надходжень до Державного бюджету України. Запропоновано напрями вдосконалення податкової системи, які направлені на підвищення ефективності управління податковою системою України.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Appears in Collections:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.