Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/848
Title: Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.
Other Titles: Исследование влияния комплексного использования поликомпонентной системы препаратов на технологические процессы и формирование качества белых столовых вин.
Research of influence of complex use of multicomponent system of preparations on technological processes and formation of quality of white table wines.
Authors: Мамай, О. І.
Мамай, О. И.
Mamai, О. І.
Ковалевський, К. А.
Кіона, А. О.
Keywords: технологія виробництва вин
технологія білих столових вин
технологии производства вин
технология белых столовых вин
wine production technologies
white table wine technology
Issue Date: 2020
Publisher: Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С.
Citation: Мамай, О. І. Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин / О. І. Мамай, К. А. Ковалевський, А. О. Кіона // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжн. наук.- практ. Інтернет - конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 84-87.
Series/Report no.: УДК 663.252.39;
Abstract: В умовах ринкових відносин, що швидко розвиваються, появи інноваційних техніки і технологій, нових допоміжних матеріалів, що інтенсифікують процеси бродіння, виникла необхідність вдосконалення технології виробництва вин, що виробляються з нових сортів винограду. У зв'язку з цим актуальним для виноробної галузі України є вдосконалення технології столових сухих вин на основі інтенсифікації процесу спиртового бродіння, спрямованої на підвищення якості і розливостійкості виноробної продукції. Метою роботи стало дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів і культур сухих дріжджів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин. Об`єктом досліджень є технологія білих столових вин. В условиях быстро развивающихся рыночных отношений появления инновационных техники и технологий, новых вспомогательных материалов интенсифицирующие процессы брожения, возникла необходимость усовершенствования технологии производства вин, производимых из новых сортов винограда. В связи с этим актуальным для винодельческой отрасли Украины совершенствование технологии столовых сухих вин на основе интенсификации процесса спиртового брожения, направленной на повышение качества и разливостойкости винодельческой продукции. Целью работы явилось исследование влияния комплексного использования поликомпонентной системы препаратов и культур сухих дрожжей на технологические процессы и формирование качества белых столовых вин. Объектом исследований является разработка белых столовых вин. In the conditions of rapidly developing market relations, the emergence of innovative techniques and technologies, new auxiliary materials that intensify fermentation processes, there is a need to improve the technology of production of wines made from new grapes. IN In this regard, it is important for the wine industry of Ukraine to improve the technology of table dry wines based on the intensification of the process of alcoholic fermentation, aimed at improving the quality and bottling resistance of wine products. he aim of the work was to study the impact of integrated use of a multicomponent system of preparations and cultures of dry yeast on technological processes and the formation of the quality of white table wines. The object of research is the technology of white table wines.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/848
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.