Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Фальсифікація та ідентифікації виноградних вин на основі органолептичних та фізико-хімічних показників. | Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.; Цибенко, М. О. |
2020 | Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн. | Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Прудцька, Є. А. |
2020 | Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів. | Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Журавльов, В. О. |
2020 | Продовольча безпека у період пандемії COVID19. | Зубкова, К. В.; Зубкова, Е. В.; Zubkova, K. V.; Стоянова, О. В.; Коваль, І. О. |
2020 | Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин. | Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Кіона, А. О. |
2020 | Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин. | Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Голишев, О. О. |
2020 | Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення. | Зубкова, К. В.; Зубкова, Е. В.; Zubkova, K. V.; Стоянова, О. В.; Зубкова, В. О. |
2020 | Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів. | Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Мамай, О. І.; Халупенко, Д. М. |
2020 | Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу | Стоянова, О. В.; Стоянова, О. В.; Stoyanova, О. V.; Зубкова, К. В.; Бобирь, С. В. |
2021 | Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні | Бобирь, С. В.; Бобырь, С. В.; Bobyr, S. V. |
2020-09 | Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві | Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.,; Білоконь, О. І. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11