Матеріали конференцій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Фальсифікація та ідентифікації виноградних вин на основі органолептичних та фізико-хімічних показників.Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.; Цибенко, М. О.
2020Дослідження винограду для виробництва білого спеціального вина типу портвейн.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Прудцька, Є. А.
2020Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів.Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Журавльов, В. О.
2020Продовольча безпека у період пандемії COVID19.Зубкова, К. В.; Зубкова, Е. В.; Zubkova, K. V.; Стоянова, О. В.; Коваль, І. О.
2020Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин.Мамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Ковалевський, К. А.; Кіона, А. О.
2020Дослідження впливу параметрів і режимів виробництва на якість сухих червоних вин.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Голишев, О. О.
2020Розробка рецептури вітамінізованих компотів функціонального призначення.Зубкова, К. В.; Зубкова, Е. В.; Zubkova, K. V.; Стоянова, О. В.; Зубкова, В. О.
2020Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.Валько, М. І.; Валько, Н. И.; Valko, M. I; Мамай, О. І.; Халупенко, Д. М.
2020Дослідження показників якості овочево-фруктового соусуСтоянова, О. В.; Стоянова, О. В.; Stoyanova, О. V.; Зубкова, К. В.; Бобирь, С. В.
2021Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в УкраїніБобирь, С. В.; Бобырь, С. В.; Bobyr, S. V.
2020-09Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробствіМамай, О. І.; Мамай, О. И.; Mamai, О. І.; Кузьміна, Т. О.,; Білоконь, О. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11