Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/850
Title: Продовольча безпека у період пандемії COVID19.
Other Titles: Продовольственная безопасность в период пандемии COVID19.
Food security during a pandemic COVID19.
Authors: Зубкова, К. В.
Зубкова, Е. В.
Zubkova, K. V.
Стоянова, О. В.
Коваль, І. О.
Keywords: COVID19
продовольча безпека
продовольственная безопасность
food security
Issue Date: 2020
Publisher: ΛΌГOΣ
Citation: Зубкова, К. В. Продовольча безпека у період пандемії COVID19 / К. В. Зубкова, О. В. Стоянова, І. О. Коваль // Do desenvolvimento mundial como resultado de realizacoes em ciencia e investigacao cientifica : матеріали міжнародної конференції, 09.10.2020, Лісабон. – Лісабон, Португалія : «ΛΌГOΣ», 2020. – Т. 2. – С. 48-49.
Abstract: У період карантину через загрозу і поширення коронавірусу весь світ побачив вплив пандемії на харчову галузь – ажіотажна закупівля продуктами, проблеми с постачання, не стабільна робота виробництв. Як наслідок величезні збитки аграрного сектору і заводів з випуску харчової продукції. В период карантина из-за угрозы и распространения коронавируса весь мир увидел влияние пандемии на пищевую отрасль – ажиотажная закупка продуктами, проблемы с снабжением, нестабильная работа производств. Как следствие огромный ущерб аграрному сектору и заводам по выпуску пищевой продукции During the quarantine period due to the threat and spread of coronavirus, the whole world saw the impact of the pandemic on the food industry - the hectic purchase of food, supply problems, unstable production. As a result, huge losses of the agricultural sector and food factories.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/850
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.