Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМедведєва, І. М.-
dc.date.accessioned2022-01-31T19:11:13Z-
dc.date.available2022-01-31T19:11:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМедведєва, І. М. Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. М. Медведєва. ; наук. керівник проф., д.е.н., Джерелюк Ю. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. –98с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982-
dc.description.abstractВ результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було визначено сутність поняття та класифікація змін у середовищі функціонування підприємства; сформульовано теоретичні засади адаптаційних можливостей підприємств до змін; обґрунтовано необхідність формування системи управління адаптацією підприємств до змін з точки зору забезпечення ринкової стійкості підприємства; обґрунтовано методичний підхід до оцінювання адаптаційних можливостей та передумов формування системи управління адаптацією підприємства до змін; проведено розрахунок комплексного показника ринкової стійкості підприємства; визначено вплив адаптаційних можливостей підприємства на його ринкову стійкість; економічно обґрунтовано заходи щодо забезпечення ринкової стійкості підприємства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectадаптаційні можливостіuk_UA
dc.subjectсистеми управління адаптацієюuk_UA
dc.subjectринкова стійкістьuk_UA
dc.subjectкомплексний показникuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.titleВизначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 075 Маркетинг



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.