Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 78 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Сучасні технології науки і освіти: європейські аспектиСавіна, Г. Г.; Савина, Г. Г.; Savina, G. G.
2019Стратегічне забезпечення економічної безпеки на світовому ринку зернаГалка, А, С,; Галка, А.С,; Galka, A.S.; Фомішина, В.М.; Фомишина, В.М.; Fomishina, V.М.
2019Управління інвестиціями у природний капітал в умовах глобалізації світових ринківФомішина, В. М.; Фомишина, В. Н.; Fomishina, V. М.; Фомішин, С. В.; Фомишин, С. В.; Fomishin, S. V.; Чабанов, Д. В.; Чабанов, Д. В.; Chabanov, D. V.
2017Проблеми та напрями пристосування українських підприємств до вимог ринку рослинної продукції ЄСПрищепо, В. С.; Прищепо, В. С.; Prischepo, V. S.; Фомішина, В. М.; Фомишина, В. Н.; Fomishina, V. М.
2018Мета та пріоритети формування стратегії розвитку України в глобалізованому світіФомішина, В.М.; Фомишина, В.Н.; Fomishina, V.М.; Чабанов, Д.В.; Чабанов, Д.В.; Chabanov, D.V.
2017Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похіднихСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Кондя, О. С.
2017Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанівСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.
2018Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.
2015Модификация шерстяных волокон электроразрядной нелинейной объемной кавитациейСарибекова, Ю. Г.; Сарібєкова, Ю. Г.; Saribyekova, Yu.G.
2019Інновації у технології підготовки бавовняного трикотажного полотнаСкалозубова, Н. С.; Скалозубова, Н. С.; Skalozubova, N. S.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.