Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 3 из 3
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняЧихун, Ольга Віталіївна
2023Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняПоплевічев, Андрій Олександрович
2023Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”Доротюк, Саша Анатоліївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 3 из 3