Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначенняЧихун, Ольга Віталіївна
2023Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняПоплевічев, Андрій Олександрович
2023Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”Доротюк, Саша Анатоліївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 3 з 3