Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Название: | Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” |
Авторы: | Доротюк, Саша Анатоліївна |
Ключевые слова: | Мед, органолептичні показники, фізико-хімічні властивості, технологічна схема, план НАССР |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Доротюк, С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. А. Доротюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі наведено класифікацію та асортимент меду, розглянуто основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту; описано схему виробництва меду; підібрано обладнання та розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва, розроблено план НАССР. Проведена експертиза промислових зразків квіткового меду натурального в умовах Незалежного Центру лабораторних досліджень “Еталон”; здійснено визначення кислотності, масової частки води, вмісту проліну, діастазного числа, електропровідності та вмісту антибіотиків; проведено аналіз умов праці лаборанта на виробництві. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доротюк С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”.pdf | 185.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.