Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Название: Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”
Авторы: Доротюк, Саша Анатоліївна
Ключевые слова: Мед,
органолептичні показники,
фізико-хімічні властивості,
технологічна схема,
план НАССР
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Доротюк, С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. А. Доротюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 85 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено класифікацію та асортимент меду, розглянуто основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту; описано схему виробництва меду; підібрано обладнання та розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва, розроблено план НАССР. Проведена експертиза промислових зразків квіткового меду натурального в умовах Незалежного Центру лабораторних досліджень “Еталон”; здійснено визначення кислотності, масової частки води, вмісту проліну, діастазного числа, електропровідності та вмісту антибіотиків; проведено аналіз умов праці лаборанта на виробництві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.