Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Назва: Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”
Автори: Доротюк, Саша Анатоліївна
Ключові слова: Мед,
органолептичні показники,
фізико-хімічні властивості,
технологічна схема,
план НАССР
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Доротюк, С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. А. Доротюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі наведено класифікацію та асортимент меду, розглянуто основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту; описано схему виробництва меду; підібрано обладнання та розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва, розроблено план НАССР. Проведена експертиза промислових зразків квіткового меду натурального в умовах Незалежного Центру лабораторних досліджень “Еталон”; здійснено визначення кислотності, масової частки води, вмісту проліну, діастазного числа, електропровідності та вмісту антибіотиків; проведено аналіз умов праці лаборанта на виробництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.