Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063
Назва: | Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” |
Автори: | Доротюк, Саша Анатоліївна |
Ключові слова: | Мед, органолептичні показники, фізико-хімічні властивості, технологічна схема, план НАССР |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Доротюк, С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон” : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. А. Доротюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі наведено класифікацію та асортимент меду, розглянуто основні види дефектів, які притаманні даному харчовому продукту; описано схему виробництва меду; підібрано обладнання та розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва, розроблено план НАССР. Проведена експертиза промислових зразків квіткового меду натурального в умовах Незалежного Центру лабораторних досліджень “Еталон”; здійснено визначення кислотності, масової частки води, вмісту проліну, діастазного числа, електропровідності та вмісту антибіотиків; проведено аналіз умов праці лаборанта на виробництві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1063 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Доротюк С. А. Дослідження особливостей фізико-хімічної експертизи меду в умовах НЦЛД “Еталон”.pdf | 185.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.