Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Название: Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення
Авторы: Чихун, Ольга Віталіївна
Ключевые слова: Бездріжджовий хліб,
технологія виробництва бездріжджового хліба,
шрот гарбуза,
безпека,
якість.
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Чихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.