Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Назва: Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення
Автори: Чихун, Ольга Віталіївна
Ключові слова: Бездріжджовий хліб,
технологія виробництва бездріжджового хліба,
шрот гарбуза,
безпека,
якість.
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Чихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.