Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняЦибенко, Марія Олегівна
2023Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових винПугачова, Вікторія Владиславівна
2023Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоївЛиса, Тетяна Сергіївна
2023Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагорДробна, Марина Іванівна
2023Удосконалення технології виробництва ігристих винГорбань, Анна Володимирівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5