Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняЦибенко, Марія Олегівна
2023Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових винПугачова, Вікторія Владиславівна
2023Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоївЛиса, Тетяна Сергіївна
2023Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагорДробна, Марина Іванівна
2023Удосконалення технології виробництва ігристих винГорбань, Анна Володимирівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5