Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1125
Название: Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин
Авторы: Пугачова, Вікторія Владиславівна
Ключевые слова: Сусло,
активні сухі дріжджі,
спиртове бродіння,
виноматеріали,
дріжджовий осад,
настоювання,
автоліз,
білі столові вина
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Пугачова, В. В. Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Пугачова ; керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 80с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проведені дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин. Експериментально встановлено, що настоювання виноматеріалів на дріжджових осадах в контрольованих умовах сприяє поліпшенню якості білих столових вин. Обґрунтовано доцільність використання активних сухих дріжджів для зброджування сусла і отримання виноматеріалів на дріжджових осадах. Проведені дослідження впливу настоювання виноматеріалів з дріжджовими осадами на фізико-хімічні та органолептичні показники отриманих виноматеріалів і вин. Установлені технологічні режими, які дозволяють отримати оптимальний вміст у виноматеріалах продуктів автолізу дріжджових клітин, для поліпшення органолептичних показників білих столових вин. На основі проведених досліджень удосконалена технологічна схема виробництва білих столових вин за рахунок використання прийому настоювання виноматеріалів на дріжджовому осаді в контрольованих умовах. Розглянуті основні заходи з охорони праці, що дозволяють підвищити рівень безпеки працюючих, розглянуті правила безпеки при роботі на окремих видах устаткування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1125
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.