Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1125
Назва: Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин
Автори: Пугачова, Вікторія Владиславівна
Ключові слова: Сусло,
активні сухі дріжджі,
спиртове бродіння,
виноматеріали,
дріжджовий осад,
настоювання,
автоліз,
білі столові вина
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Пугачова, В. В. Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Пугачова ; керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 80с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проведені дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин. Експериментально встановлено, що настоювання виноматеріалів на дріжджових осадах в контрольованих умовах сприяє поліпшенню якості білих столових вин. Обґрунтовано доцільність використання активних сухих дріжджів для зброджування сусла і отримання виноматеріалів на дріжджових осадах. Проведені дослідження впливу настоювання виноматеріалів з дріжджовими осадами на фізико-хімічні та органолептичні показники отриманих виноматеріалів і вин. Установлені технологічні режими, які дозволяють отримати оптимальний вміст у виноматеріалах продуктів автолізу дріжджових клітин, для поліпшення органолептичних показників білих столових вин. На основі проведених досліджень удосконалена технологічна схема виробництва білих столових вин за рахунок використання прийому настоювання виноматеріалів на дріжджовому осаді в контрольованих умовах. Розглянуті основні заходи з охорони праці, що дозволяють підвищити рівень безпеки працюючих, розглянуті правила безпеки при роботі на окремих видах устаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1125
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.