Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦибенко, Марія Олегівна-
dc.date.accessioned2024-02-27T10:26:39Z-
dc.date.available2024-02-27T10:26:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЦибенко, М. О. Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Цибенко ; керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1126-
dc.description.abstractВ роботі проведені дослідження, направлені на підвищення якості білих столових вин. Експериментально встановлена можливість ефективного використання культур активних дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для поліпшення якості білих столових вин. Обґрунтовано доцільність використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння, підібрані оптимальні дозування препаратів для освітлення. Установлені технологічні прийоми, які дозволяють скоротити час технологічних операцій виробництва білих столових вин, підвищити органолептичні показники білих столових вин за рахунок використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення. На основі проведених досліджень удосконалена технологія і апаратурно-технологічна схема виробництва білих столових вин за рахунок застосування культур активних сухих дріжджів, а також комплексного використання препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів. Розглянуті заходи з охорони праці, дозволять підвищити рівень безпеки працюючих, забезпечити зручність виконання технологічних операцій, підвищити культуру виробництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectВиноград,uk_UA
dc.subjectЛеанка,uk_UA
dc.subjectРкацителі,uk_UA
dc.subjectСовіньон блан,uk_UA
dc.subjectсусло,uk_UA
dc.subjectактивні сухі дріжджі,uk_UA
dc.subjectдиоксид кремнію,uk_UA
dc.subjectжелатин,uk_UA
dc.subjectбентоніт,uk_UA
dc.subjectінтенсифікація,uk_UA
dc.subjectспиртове бродіння,uk_UA
dc.subjectвиноматеріали,uk_UA
dc.subjectбілі столові винаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродінняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.