Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1126
Название: Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння
Авторы: Цибенко, Марія Олегівна
Ключевые слова: Виноград,
Леанка,
Ркацителі,
Совіньон блан,
сусло,
активні сухі дріжджі,
диоксид кремнію,
желатин,
бентоніт,
інтенсифікація,
спиртове бродіння,
виноматеріали,
білі столові вина
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Цибенко, М. О. Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / М. О. Цибенко ; керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 103с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проведені дослідження, направлені на підвищення якості білих столових вин. Експериментально встановлена можливість ефективного використання культур активних дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для поліпшення якості білих столових вин. Обґрунтовано доцільність використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння, підібрані оптимальні дозування препаратів для освітлення. Установлені технологічні прийоми, які дозволяють скоротити час технологічних операцій виробництва білих столових вин, підвищити органолептичні показники білих столових вин за рахунок використання активних сухих дріжджів, а також різних препаратів для освітлення. На основі проведених досліджень удосконалена технологія і апаратурно-технологічна схема виробництва білих столових вин за рахунок застосування культур активних сухих дріжджів, а також комплексного використання препаратів для освітлення сусла і виноматеріалів. Розглянуті заходи з охорони праці, дозволять підвищити рівень безпеки працюючих, забезпечити зручність виконання технологічних операцій, підвищити культуру виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1126
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.