Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 4 из 4
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняОкша, Любов Едуардівна
2023Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатівЗубкова, Вікторія Олексіївна
2023Розробка рецептури фруктово-овочевих маринадівВрублевська, Анастасія Віталіївна
2023Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбируВірко, Дар`я Сергіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 4 из 4