Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчуванняОкша, Любов Едуардівна
2023Дослідження використання вторинних сировинних ресурсів при переробці томатівЗубкова, Вікторія Олексіївна
2023Розробка рецептури фруктово-овочевих маринадівВрублевська, Анастасія Віталіївна
2023Дослідження технології бурякового напою ферментованого з додаванням імбируВірко, Дар`я Сергіївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4