Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Название: Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування
Авторы: Окша, Любов Едуардівна
Ключевые слова: Перець солодкий,
маринад,
сік з аличі,
рецептура,
технологічна схема,
профілограма,
якість
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Окша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с.
Краткий осмотр (реферат): Метою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.