Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Название: | Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування |
Авторы: | Окша, Любов Едуардівна |
Ключевые слова: | Перець солодкий, маринад, сік з аличі, рецептура, технологічна схема, профілограма, якість |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Окша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Окша Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.