Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Назва: | Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування |
Автори: | Окша, Любов Едуардівна |
Ключові слова: | Перець солодкий, маринад, сік з аличі, рецептура, технологічна схема, профілограма, якість |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Окша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Окша Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.