Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301
Название: Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон
Авторы: Гаврилюк, М. В.
Ключевые слова: Проектування
виноград
сусло
спирт
купаж
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Гаврилюк, М. В. Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. В. Гаврилюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький: ХНТУ, 2024. – 129с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі розроблений цех по переробці червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Розроблено техніко-економічне обґрунтування виноробного підприємства. Представлена характеристика і асортимент готової продукції. Описані характеристики сировини і допоміжних матеріалів. Спроектована технологія переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Технологія передбачає виробництво високоякісних сухих виноматеріалів класичним способом бродіння на м’яззі, з використанням сучасного устаткування європейських виробників. З пресових виноматеріалів проектується виробництво купажних кріплених виноматеріалів. Проведені технологічні розрахунки продуктів. Виконані розрахунки кількості та підбір технологічного устаткування, а також розрахунки витрати енергетичної сировини (пари, холоду, води й електроенергії). Приведена схема техно-хімічного й мікробіологічного контролю виробництва. Спроектована схема автоматизації переробки винограду і бродіння м’язги. Розроблені рішення з будівництва головного виробничого корпусу і генерального плану підприємства. Розглянуті питання інженерії безпеки та охороні навколишнього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.