Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301
Название: | Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон |
Авторы: | Гаврилюк, М. В. |
Ключевые слова: | Проектування виноград сусло спирт купаж |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Гаврилюк, М. В. Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. В. Гаврилюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький: ХНТУ, 2024. – 129с. |
Краткий осмотр (реферат): | В кваліфікаційній роботі розроблений цех по переробці червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Розроблено техніко-економічне обґрунтування виноробного підприємства. Представлена характеристика і асортимент готової продукції. Описані характеристики сировини і допоміжних матеріалів. Спроектована технологія переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Технологія передбачає виробництво високоякісних сухих виноматеріалів класичним способом бродіння на м’яззі, з використанням сучасного устаткування європейських виробників. З пресових виноматеріалів проектується виробництво купажних кріплених виноматеріалів. Проведені технологічні розрахунки продуктів. Виконані розрахунки кількості та підбір технологічного устаткування, а також розрахунки витрати енергетичної сировини (пари, холоду, води й електроенергії). Приведена схема техно-хімічного й мікробіологічного контролю виробництва. Спроектована схема автоматизації переробки винограду і бродіння м’язги. Розроблені рішення з будівництва головного виробничого корпусу і генерального плану підприємства. Розглянуті питання інженерії безпеки та охороні навколишнього середовища. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гаврилюк М. В. Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних ...pdf | 571.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.