Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1303
Название: | Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезон |
Авторы: | Мерхель, В. О. |
Ключевые слова: | Проектування виноград сусло спирт купаж |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Мерхель, В. О. Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали продуктивністю 3600 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Мерхель ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 126с. |
Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі спроектований цех по переробці білих сортів винограду на столові сухі та ординарні кріплені виноматеріали. Представлена характеристика сировини, допоміжних матеріалів, запропонований асортимент готової продукції. Розроблена технологічна схема виробництва білих столових та кріплених виноматеріалів з використанням устаткування європейських виробників. Технологічна схема передбачає проведення процесів первинної переробки винограду, освітлення, зброджування сусла доливним способом, відстоювання, фільтрації і зберігання виноматеріалів. Також технологічна схема передбачає підброджування і спиртування пресового сусла, обробку і зберігання кріплених виноматеріалів. Проведені технологічні розрахунки продуктів і витрат допоміжних матеріалів. Виконані розрахунки кількості та підбір технологічного устаткування. Проведені розрахунки витрат пари, холоду, води й електроенергії. Представлені рекомендації використання відходів виробництва. Запропонована схема автоматизації виробничих процесів. Розроблені заходи, щодо контролювання якості продукції на всіх етапах технологічного процесу. Виявлені небезпечні чинники при виробництві та вказані засоби їх моніторингу. Розроблені рішення по будівництву головного виробничого корпусу і генерального плану підприємства. Передбачені заходи щодо охорони праці й охороні навколишнього середовища. Проведена науково-дослідницька робота по проблемам органічного виноробства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1303 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мерхель В. О. Проект цеху переробки білих сортів винограду на столові та кріплені виноматеріали ...pdf | 647.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.