Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Название: Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік
Авторы: Сідько, Є. І.
Ключевые слова: Проектування
овочі
фрукти
банка
консерва
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Сідько, Є. І. Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області з потужністю 12 мільйонів облікових банок за рік : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Є. І. Сідько ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 60с.
Краткий осмотр (реферат): У даній кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проєкт цеху з виробництва томатної продукції с. Музиківка Херсонської області » представлено проєкт цеху з виготовлення томатної пасти з масовою часткою сухих речовин 25% асептичного консервування та томатів цілих маринованих. В роботі запропоновані: новітня технологія виробництва консервів, механізація і автоматизація майже усіх процесів виробництва, маловідходне виробництво, контроль якості на кожній стадії технології, що дозволяє отримати продукт найвищої якості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1307
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.