Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389
Название: Автоматизація процесу приготування сухих напоїв
Авторы: Барченко, А. С.
Ключевые слова: Приготування сухих напоїв
датчик
програмований логічний контролер
сушіння
регулятор
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Барченко, А. С. Автоматизація процесу приготування сухих напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. С. Барченко ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. В. М. Поліщук. – Херсон : ХНТУ, 2024.– 77 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена питанням розробки лабораторного стенду для дослідження динамічного та статичного методів індикації на матричному дисплеї з використанням мікроконтролера. Застосування мікроконтролера дозволяє програмним шляхом змінювати режим роботи дисплея зі статичного на динамічний з одночасною зміною режимів роботи елементів дисплею. У кваліфікаційній роботі розглянуто аналіз технологічного процесу, розроблено синтез системи автоматичного керування технологічним процесом, розроблено автоматизовану систему керування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1389
Располагается в коллекциях:Спеціальність 151 Автоматизація та компʼютерно-інтегровані технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Барченко А. С. Автоматизація процесу приготування сухих напоїв.pdf3.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.