Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1501
Название: Розробка програмного додатку для оптимізації раціону харчування людини
Авторы: Шпакович, Д. К.
Ключевые слова: Дієтичне харчування
макронутрієнти
веб-додаток
Django
Python
оптимізація
продуктовий кошик
сервер
SPA
Angular
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Шпакович, Д. К. Розробка програмного додатку для оптимізації раціону харчування людини : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Д. К. Шпакович ; наук. керівник доц., канд. техн. наук І. О. Доровська. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 91 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі досліджено технології Edge and Fog Computing з погляду на доцільність її використання для побудови платформ та сервісів обробки діагностичних даних. Результати досліджень мають бути подані у вигляді, що дозволяє побачити та оцінити безпосереднє використання запропонованих методів. В результаті роботи повинен бути розроблений веб-додаток на основі фреймворків Django та Angular, що працює у всіх сучасних браузерах. Розроблена інформаційна система може застосовуватися для вирішення повсякденних задач з планування раціону харчування, розрахунку бюджету на закупівлю продуктів та контролю за щоденним балансом білків, жирів та вуглеводів. Значення роботи та висновки. Алгоритм оптимізації раціону харчування дозволяє контролювати та зменшувати витрати на продукти, підвищувати якість повсякденної дієти та спрощувати процес контролю за раціоном, що позитивно впливає на здоров’я людини, зменшує ризики виникнення низки хвороб, таких як цукровий діабет, хвороби серця. Прогнози щодо розвитку досліджень. Покращити інформаційну систему додавши до розрахунку контроль балансу мікронутрієнтів та харчових волокон.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1501
Располагается в коллекциях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.