Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1609| Назва: | Удосконалення управлінських методів мотивації персоналу підприємства (на матеріалах ПП «ЛТ- Офіс») |
| Автори: | Олексюк, Т. О. |
| Ключові слова: | Мотивація персонал управлінський (адміністративний) метод підприємство ефективність система оплати праці цінність посада грейд тариф оклад згуртованість колективу задоволеність роботою внутрішнє середовище зовнішнє середовище система винагороди |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ХНТУ |
| Бібліографічний опис: | Олексюк, Т. О. Удосконалення управлінських методів мотивації персоналу підприємства (на матеріалах ПП «ЛТ- Офіс») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. О. Олексюк ; керівник доц., канд. екон. наук В. В. Шукліна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 137 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі розкрито теоретико-методичні основи удосконалення управлінських методів мотивації персоналу підприємства, надано характеристику базових умов і особливостей використання управлінських методів мотивації персоналу підприємства, здійснено діагностику внутрішнього середовища підприємства як результуючої використання управлінських методів мотивації персоналу, досліджено ефективність управлінських методів мотивації персоналу; визначено можливості і загрози вдосконалення управлінських методів мотивації персоналу, розроблено заходи щодо удосконалення управлінських методів мотивації персоналу та здійснено обґрунтування їх доцільності. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1609 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Олексюк Т. О. Удосконалення управлінських методів мотивації персоналу підприємства.pdf | 327.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.