Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1644
Назва: Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів
Автори: Крисенко, А. О.
Ключові слова: Продукти оздоровчого призначення
йогурт
технологія
технологічна експертиза
якість
безпечність
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Крисенко, А. О. Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. О. Крисенко ; наук. керівник д-р техн. наук, проф. О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): В літературно-теоретичній частині визначена концепція здорового харчування та сформульовані напрямки розвитку індустрії оздоровчих продуктів. Доведена функціональність кисломолочних продуктів та розглянута можливість збагачення їх нутрієнтного складу рослинною сировиною. Проаналізовані дефекти кисломолочних продуктів та визначено причини їх появи. В методичній частині наведено методики органолептичного, фізико-хімічного та мікробіологічного дослідження показників якості йогурту. Обґрунтована технологія виробництва йогурту, розроблена апаратурно-технологічна схема. обрано обладнання. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема технохімічного контролю. Розглянуто програми-передумови та розроблено план НАССР. В експериментальній частині досліджено органолептичні показники зразків йогурту, проведена їх бальна оцінка. Проведено аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві йогурту, запропоновано заходи з їх усунення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1644
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.