Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Название: Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої
Авторы: Жадлун, М. А.
Ключевые слова: Технологічна експертиза
якість
безпека
кава розчинна сублімована
асортимент
органолептична оцінка
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Жадлун, М. А. Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. А. Жадлун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 86с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено теоретичний аналіз сучасного асортименту та технологій виробництва кави розчинної в Україні. Запропоновано план НАССР процесу виробництва кави розчинної сублімованої. Критична контрольна точка - біологічна - знаходиться на стадії зволоження кави після обсмажування зерен. Запропонована технологічна та машинно-апаратурна схема процесу одержання кави розчинної сублімованої. Досліджено маркування та органолептичні характеристики кави розчинної сублімованої торгових марок «Jacobs Monarch», «Buco», «Carte Noire» та «Dolce Aroma». Проведено бальне оцінювання органолептичних показників зразків кави розчинної сублімованої.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.