Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646
Название: | Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених |
Авторы: | Коваленко, В. О. |
Ключевые слова: | Сири плавлені технологія технологічний процес технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль якість безпечність |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Коваленко, В. О. Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / В. О. Коваленко ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 89 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В літературно-теоретичній частині розглянуто тенденції та перспективи розвитку ринку сиру в Україні та світі. Наведено асортимент та теоретичні основи виготовлення плавлених сирів. Визначено вади харчового продукту та причини їх появ. В технологічній частині наведена характеристика основної сировини та допоміжних матеріалів, запропонована технологія, обрано ефективне обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані розрахунки. Надана схема хіміко-технологічного контролю. Проведена ідентифікація небезпечних чинників та аналіз ризиків при виробництві плавленого сиру. Визначено критичні контрольні точки та розроблено план НАССР, який включає в себе процедури моніторингу і коригувальні дії. Досліджено пакування, маркування та органолептичні показники якості зразків плавленого скибкового сиру з вмістом жиру в сухій речовині 55%. Проаналізовані шкідливі та небезпечні виробничі фактори характерні для виготовлення плавленого сири. Запропоновані засоби з охорони праці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1646 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко В. О. Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених.pdf | 498.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.